top of page

Pre-order nu jouw 4-daagse posters!

De Vierdaagse komt er weer aan en wij hebben geweldig nieuws: onze 4-daagse posters zijn nu beschikbaar voor pre-order! Dit is jouw kans om alvast een unieke herinnering te bemachtigen voor dit bijzonder evenement. De definitieve posters met de routes voor 2024 zijn beschikbaar vanaf eind juni, maar je kunt jouw poster nu al reserveren. 


We hebben posters van de totale routes van de 120 km, 160 km en 200 km. Ook hebben we de routes per dag van de 30 km, 40 km en 50 km. Deze zijn beschikbaar van de blauwe dinsdag, roze woensdag, groene donderdag en de oranje vrijdag. Elke poster is verkrijgbaar in het zwart en wit. Daarnaast kun je kiezen uit een zwarte of witte lijst, of je kunt de poster zonder lijst bestellen. Zo kun je de perfecte stijl kiezen die past bij jouw interieur. 


Waarom pre-orderen?

  1. Exclusiviteit: wees een van de eersten die deze prachtige posters in handen heeft.

  2. Dé herinnering: de poster is de herinnering aan het grootste meerdaagse wandelevenement van de wereld.

  3. Perfect cadeau: ideaal om aan een mede-loper of supporter cadeau te doen.

  4. Beperkte oplage: onze posters zijn gelimiteerd, dus zorg ervoor dat jouw exemplaar veiligstelt.


Mis deze unieke kans niet en pre-order jouw poster vandaag nog. Klik op de volgende link: https://www.stadsetrots.com/category/all-products om jouw bestelling te plaatsen en maak je klaar voor een onvergetelijke Vierdaagse!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page